lauantai 5. heinäkuuta 2014

Spinach crepes

Hellohoi!

Olin alkuviikosta Hanna luona suunittelemassa vähän elokuun matkaa ja tehtiin siinä samalla ihan superhyviä pinaattilettuja ja avokado-kylmäsavulohi-creme freche mössöä plus vähän salaattia. Mä en ole oikein ikinä tykännyt lihasta ja syönkin sitä aika harvoin mutta kalaa (lohta) mä pystyn nykyään syömään! Tohon täytteeseen olisi sopinut katraravutkin tosi hyvin. Hanna (onneksi) teki noi letut joten multa ei mitään ohjeita siihen kyllä löydy. Olisin varmaan pilannut koko lettutaikinan jos olisin siihen ryhtynyt joten fiksuna mä tajusin keskittyä vaan asioiden pilkkomiseen ja sekoittamiseen.

 photo 8a327b96-a9c2-41af-a7aa-7dc3d892e997_zpsb9a11fec.jpg

 photo e669c226-799d-4166-818f-b7adda846355_zps3cc11e06.jpg


 photo 590f0ee5-b715-43d9-9779-bbcc9216d1a2_zps47e7dcaa.jpg

During this week I was at Hannas place to plan our trip in October and while we were there we also made some super good spinach crepes and a filling with avocado, salmon, and creme freche. I don't really like any kind of meat but fish (or actually just salmon) I have learnt to eat during the years now. I don't really now the recipe to the crepes because Hanna (thank god) made them. I'm a real disaster in the kitchen so i just concentrated on chopping an mixing all the other stuff.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti